Skip to main content

Blog entry by Nathan Fisk

762 Colombia VM 2022 Landsholdstrøje LidaPa

762 Colombia VM 2022 Landsholdstrøje LidaPa

600.

Skulle Alaba flytte til Anfield, ville Liverpool prale af en endnu mere formidabel opstilling, og han kunne være partner Virgil van Dijk i midterforsvaret, køb fodboldtrøjer når hollænderen vender tilbage fra skade i næste sæson.

Men mens den 41-årige sagde, at ledelsen af ​​Everton var og altid vil være en non-starter, sagde han til ESPN i et eksklusivt interview, at han forstår Benitez 'beslutning om at styre klubben, på trods af sin seksårige periode ansvarlig for Liverpool mellem 2004-2010. Finland VM 2022 Landsholdstrøje

Liverpool fordømte tidligere nogle fans, efter at 34 blev såret - tre alvorligt - i tidligere festligheder.


Canada VM 2022 Landsholdstrøje

Men disse beskeder faldt for døve ører, da tilhængere i Nordvest startede aftenens festligheder - mens dem i Leeds gjorde det samme.

Men der er et klart behov for at levere en successionsplan til deres etablerede front tre af Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Franskmanden kan eller vil ikke have sit hjerte til at komme til Anfield, men klubben kan ikke være skyld i ambitioner, når det kommer til deres seneste træk.Det øger det pirrende udsigt til en drømmefrontlinje for den franske klub med Messi, hans tidligere klubkammerat Neymar og VM-vinder Kylian Mbappe.

  • Share