Skip to main content

Blog entry by Gita Henschke

865 sverige tröja 2022 Lenore

865 sverige tröja 2022 Lenore

2 years ago.

Skottland, som har kvalificerat sig för de två senaste stora turneringarna, har nu allt att göra med tre matcher kvar om de ska göra det till ett Hattrick.

Erin Cuthbert hade sedan en chans att testa Patricia Morais i Portugal-målet efter en härlig färdighet för att komma in i boxen, men Chelsea-stjärnan slog hennes ansträngning bredvid den nära stolpen innan Kim Little krullade efter en snygg vändning i området . marseille tröja

Skottland drabbades av ytterligare ett enormt slag mot sina kvinnors förhoppningar om kvalificering i Euro 2022 efter att Portugal tillförde ett andra nederlag i Lissabon.


costa rica VM tröja

När Vidal drog sig igenom den lilla marken för spelare, fann han sig ansikte mot Taylor, designa egna fotbollströjor vilket räckte för Premier League-domaren att dra ut ett andra gult kort och skicka en arg Vidal från planen.

Om Inter tyckte att uppgiften att nå utslagsfasen var tuff innan Real anlände till San Siro, blev det helt klart under de första sju minuterna att det var på väg att bli mycket svårare.Tidigare Chelsea-man Hazard, som ännu inte hade gjort ett Champions League-mål för de spanska mästarna, omvandlade kraftigt straffet lågt till Samir Handanovics vänstra sida.

  • Share