Skip to main content

Blog entry by Isiah Guerrero

373 fotballdrakter  LesMil

373 fotballdrakter LesMil

.

Det er forstått at mange klubber vil være interessert i ham når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren.

Japhet Tanganga - som i likhet med Vertonghen kan spille på midtstopper eller fullstendig back - vil også dra hvis han ikke blir tilbudt en ny avtale utover denne kampanjen. argentina VM Drakt

Det er to skritt fremover, et skritt tilbake for Brisbane denne sesongen. Deres 2-0-tap mot Melbourne City torsdag kveld, etter tre seire og uavgjort på fire kamper, var deres siste snubling mot en ny finaleopptreden.


borussia dortmund drakt

Dette gjelder spesielt City, som noterte sin første seier med mer enn ett mål denne uken. I mellomtiden ser det ut til at Victory endelig har ristet av bakrusen deres i AFC og finner fremskrittet. Internasjonal import Darian Jenkins, som hittil hadde vært noe underveldende, hadde et ripperspill nedover vingen, mens de nye midtbanespillerne Hayley Hanson og Annalie Longo fortsatte å vise kvaliteten sin.

I mellomtiden sprengte Cucurella Barcelona i forrige måned, etter at han ikke klarte å bli gitt en sjanse i førstelaget.City forblir ubeseiret med 2-0-seier over Brisbane, Adelaide og Perth tvunget til å nøye seg med uavgjort 2-2, Victory kløver seg inn i de fire beste med 2-1-seier over Newcastle, og Canberras kamp mot Sydney utsettes pga. til skogsbrannrøyk.

  • Share